Fitness M/K

Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lever videre som uafhængig podcast. 

Følg med PhD Anders Nedergaard aka Dr. Muskel ind i træningens verden, hvor vi snakker sportsvidenskab, bodybuilding, fitness, ernæring, sportsernæring og underlige sportsgrene. Kroppen og alle de ting vi gør ved den for at gøre den større, mindre, hurtigere, vildere farligere har altid fascineret mennesket og nu mere end nogensinde. Tag lidt fitness i ørerne og lyt med.

Fitness M/K
Fitness M/K
Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lever videre som uafhængig podcast. Følg med PhD Anders Nedergaard aka Dr. Muskel ind i træningens verden, hvor vi snakker sportsvidenskab, bodybuilding, fitness, ernæring, sportsernæring og underlige sportsgrene. Kroppen og alle de ting vi gør ved den for at gøre den større, mindre, hurtigere, vildere farligere har altid fascineret mennesket og nu mere end nogensinde. Tag lidt fitness i ørerne og lyt med.
#233 Barbarian bros, bodybuildermunke og store buler
by Fitness M/K

På efterhånden utallige opfordringer har Fitness M/K har Simon supertrainer/bigshooter, der efterhånden er en slags kendis på den del af det danske internet, hvor man diskuterer bodybuilding. Han er kendt for sin spidse facon og sarkasme, men også for sin enorme viden om træning og helt sindssyge dedikation til at ville være større og stærkere, uden iøvrigt at ville bruge det til at stille op til bodybuyilding konkurrencer, score damer, eller høste internet point.

#233 Barbarian bros, bodybuildermunke og store buler
#232 Vægtløftning 2020 (2/2)
#231 Vægtløftning 2020 (1/2)
#230 IP Müller og den moderne mandekrop
#229 Nytårskur 2019-2020
#228 FODMAP og Irritabel tyktarm
#227 – Carnivore Diet
#226 Stærk, stærkere, stærkest – Frank Jørgensen
#225 Proteinkvalitet
#224 SARMs, hvad er dét?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *