Hjernen på overarbejde

Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan der ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv?

Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams – og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt.

Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.

Hjernen på overarbejde
Hjernen på overarbejde
Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan der ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv? Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams - og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt. Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.
#44 – Smil 1.0
by Mindwork

Smil – det smitter! Et smil er den korteste vej mellem to mennesker! Men hvorfor? Og er det egentlig rigtigt?

Henrik og Vibeke ser nærmere på falske og ægte smil, det perfekte smil – og hvad smil egentlig gør ved os. Der er både chimpanser, blyanter og Garfield på programmet. Det er lige til at smile af!

#44 – Smil 1.0
#43 – 10 til 20
#42 – Er din kollega CIA-agent?
#41-Bonus: Compassion-øvelse
#41 – Ren og skær compassion
#40 – Spørgsmål Special
#39 – Hjerner i storrumskontorer
#38 – Darwin, Dalai Lama….og os!
#37 – Høns, bakterier….og compassion!
#36 – Den store status: anden del

Relaterede podcasts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *