Hjernen på overarbejde

Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan der ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv?

Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams – og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt.

Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.

Hjernen på overarbejde
Hjernen på overarbejde
Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan der ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv? Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams - og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt. Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.
#40 – Spørgsmål Special
by Mindwork

Det er blevet tid til endnu en special med spørgsmål. Traditionen tro. I har stillet dem – og vi forsøger igen at besvare efter bedste evne.

#40 – Spørgsmål Special
#39 – Hjerner i storrumskontorer
#38 – Darwin, Dalai Lama….og os!
#37 – Høns, bakterier….og compassion!
#36 – Den store status: anden del
#35 – Den store status: første del
#34-Bonus: Simpel meditation
#34 – Ohhhmmmmmmm
#33-Bonus: Åndedrætsøvelse
#33 – Træk vejret!

Relaterede podcasts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *