Det, vi taler om

‘Det, vi taler om’ er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere – og få de rigtige historier bag kulisserne.

Det, vi taler om
Det, vi taler om
'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.
Hvor længe har Kristian og Pernille egentlig været kærester? Hvor mange tamponer kan en Miss have i underlivet? Og hvor galt står det til med Kronprinsens ven Peter Warnøes økonomi?
by B.T.

Søs Marie Serup giver et bud på, hvor længe springgymnasten og Pernille Rosendahl egentlig har været kærester – og om skilsmissen fra Trine var et clean break up.

I denne uge bliver der sladret igennem sammen med Jacob Heinel Jensen, Nikolaj Vraa og Anna Thygesen. Og i anden halvdel altså også med Søs Marie Serup, der svinger forbi for både at tale om Mai og Linses voldsomme fight i Imperial. Hvad ville Linse gøre med Mai i dag? Lyt!  Hør også om brandet ‘Saszeline’, der på instagram måtte trække ros af kontroversielt vippeserum tilbage. Og om skønhedskonkurrencer, hvor de unge deltagende kvinder bliver dasket til, samt får at vide, at de bare skal stikke to tamponer op. Det har Anna Thygesen i øvrigt også prøvet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *