Brittas bedrag

Hun fik et liv med huse i udlandet og dyre heste i stalden – men den 65-årige tidligere nøglemedarbejder i Socialstyrelsen Britta Nielsen risikerer nu helt op til 12 år i fængsel. Hun står tiltalt for at narre 117 millioner kroner ud af sin tidligere arbejdsplads, men hvordan kunne det overhovedet ske, at en medarbejder uopdaget kunne trække så store beløb ud til sig selv? DRs retskorrespondent Trine Maria Ilsøe følger i denne podcast den historiske svindelsag, retsmøde for retsmøde. 
Tilrettelæggelse: Trine Maria Ilsø & Adnan Sircic.

Brittas bedrag
Brittas bedrag
Hun fik et liv med huse i udlandet og dyre heste i stalden - men den 65-årige tidligere nøglemedarbejder i Socialstyrelsen Britta Nielsen risikerer nu helt op til 12 år i fængsel. Hun står tiltalt for at narre 117 millioner kroner ud af sin tidligere arbejdsplads, men hvordan kunne det overhovedet ske, at en medarbejder uopdaget kunne trække så store beløb ud til sig selv? DRs retskorrespondent Trine Maria Ilsøe følger i denne podcast den historiske svindelsag, retsmøde for retsmøde. Tilrettelæggelse: Trine Maria Ilsø & Adnan Sircic.
Brittas bedrag: Frivillig hjemrejse eller lokumsaftale? – retsdag 9 2019-11-29
by DR

Svindeltiltalte Britta Nielsen fortæller om den dramatiske anholdelse i Sydafrika, hvor hun følte sig presset til at underskrive en udleveringsaftale til Danmark uden en tolk og advokat til stede. Anklagemyndigheden fastholder til gengæld, at alt er gået efter bogen. Og så løfter en chef i Socialstyrelsen sløret for, hvad det har kostet at rydde op efter Britta Nielsen.
Tilrettelæggelse: DR’s retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og Adnan Sircic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *