Manderegler – med Emma Holten og Anders Haahr

En radiobogklub om livets store spørgsmål, især dem der har med mænd og kvinder at gøre. 
Selvhjælpsbogen ’12 regler for livet’ af den canadiske psykolog Jordan B. Peterson er blevet en bibel for unge mænd verden over. I fem afsnit læser journalist Anders Haahr Rasmussen og feministisk aktivist Emma Holten den både voldsomt populære og heftigt kritiserede bog sammen med skiftende gæster. Hvad kan de lære af bogen, og hvorfor er den så populær?
Produceret af Filt CPH.

Manderegler - med Emma Holten og Anders Haahr
Manderegler - med Emma Holten og Anders Haahr
En radiobogklub om livets store spørgsmål, især dem der har med mænd og kvinder at gøre. Selvhjælpsbogen '12 regler for livet' af den canadiske psykolog Jordan B. Peterson er blevet en bibel for unge mænd verden over. I fem afsnit læser journalist Anders Haahr Rasmussen og feministisk aktivist Emma Holten den både voldsomt populære og heftigt kritiserede bog sammen med skiftende gæster. Hvad kan de lære af bogen, og hvorfor er den så populær? Produceret af Filt CPH.
Manderegler – med Emma Holten og Anders Haahr 5:5 2019-07-31
by DR

Om aggression, om at kæle med en kat på vejen og om kødspisende, svage mænd. Værterne Anders Haahr og Emma Holten læser sig gennem den voldsomt populære men også stærkt kritiserede mandebibel ’12 regler for livet’ af Jordan B. Peterson. I dag kapitel 11 og 12.
Gæstelæser: Christian Groes, lektor i antropologi og køn, Roskilde Universitet.
Produceret af Filt CPH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *