Brokketinget

Brokketinget er et show, hvor værterne brokker sig over deres medmenneskers dårlige opførsel i livets sociale sammenhænge. Brokkeriet munder ud i lovforslag, der beskriver hvordan folk burde opføre sig. Forslagene bliver lagt til afstemning efter hver episode, og det er så op til lytterne at beslutte om de skal vedtages. De forslag, der bliver vedtaget, bliver en del af Brokketingets evigt voksende samling af regler for, hvordan man skal opføre sig i dagens Danmark. Brokketinget udkommer med en ny episode af podcasten hver anden mandag.

Brokketinget
Brokketinget
To trætte mænd sætter skik på samfundet
#41: Brætspil
by brokketinget


Karsten starter med de bedste kort, for han har lavet en quiz om brætspil, der skal spilles i denne episode. Diego deltager i quizzen, hvor han og en computer skal vælge mellem tre svarmuligheder til i alt ti spørgsmål. Der er spænding til det sidste. Mon Diego kan vinde over en computer, der vælger tilfældigt? Eller skal vi ud i en omgang af det klassiske segment “Dum, dum, dummere Diego?”.

Og der er mere i æsken. Værterne har nemlig for en gangs skyld har nogle brikker at flytte med. De kommer en analyser af brætspillets tilstand anno 2019 og anbefaler endda et par spil.

Du får en ost, hvis du kan svare på, om værterne kan lide spillet Trivial Pursuit.

Indlægget #41: Brætspil blev først udgivet på Brokketinget.

#41: Brætspil
#40: Vennetræf og parkering
#39: Spa-ophold og lukkeloven
#38: Udtryksmisbrug
#37: Julefrokoster
#36: Elevatorskik og bustransport
#35: Offentlig badning
#34: Indkøb
#33: Titulering og kramhuggere
#32: Strøggængeri og klappesyge

iTunes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *